Uit het gastenboek


 

"Woelend en wentelend
onder een deken van warme intenties
zoekend naar rust
de draai nog gevonden.
"

Namens Wim, bedankt.


 

"Mijn man, onze vader, schoonvader, opa en opa opa is hier bijna 12 weken liefdevol verzorgd. Wij willen alle medewerkkers van het Hospice en de wijkverpleging bedanken voor alle goede verleende zorgen aan pa en onze familie. Wij hebben enorm veel bewondering voor jullie werkzaamheden en hopen dat dit nog lange tijd kan worden voortgezet. Nogmaals dank."

Familie W.


 

"Op de kop af 12 weken geleden brachten we onze vader met de rolstoel vanuit het ziekenhuis naar de mooie serrekamer van het hospice. Pa genoot van de rust en de aandacht van de vrijwilligers."

Carin, Hans, Michiel en Elise


 

"Lieve tante Gré, het gaat niet goed met u en dat vind ik heel erg zielig voor u. U kan niet beter worden en dat is zielig, u wordt steeds zieker. Ik vond het heel erg leuk met u toen we naar Scheveningen gingen en bij het pakjesavond."
 


"Bedankt voor de goede zorg voor mijn moeder. Ze is na een week verblijf vredig in slaap gevallen."

Monica


 

"Lieve mensen, bedankt dat jullie zo goed voor oma zorgen. Veel liefs."

Isa en Fleur


 

"Wat een mooi werk hebben jullie verricht; een waardevol en waardige begeleiding tot het einde."

Rob en Maya


 

"Heel veel dank voor de zeer liefdevolle verzorging van mijn man en onze vader en opa. De paar dagen hier hebben veel goedgemaakt en hebben vooral hem en ook ons heel erg goed gedaan. Na de nare ervaringen was dit een warm bad."


 

"Wij zijn jullie zeer dankbaar. On de 1e plaats voor onze vader, maar ook voor ons als gezin hebben jullie ons goed opgevangen en begeleid. Nogmaals heel erg veel dank voor alles. Wat verrichten jullie mooi werk."

Familie D.


 

"23 augustus is onze moeder naar dit mooie hospice gebracht. Wat was het een verademing voor haar, heerlijk vond ze het, zoveel aandacht. Ook het harinkje dat ze graag nog een keer wilde eten. De kamer was prachtig, het mooie uitzicht. Gisteravond is ze in ons bijzijn, zonder veel pijn, vredig ingeslapen. Wij willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de liefdevolle toewijding en zorg."

Annette en Ineke


 

"Gisterochtend is mijn vrouw overleden op een wijze zoals zij die zelf voor ogen had. Haar dood, hoe vroeg ook, was als een verlossing. De uiteindelijke vredigheid van haar overlijden kan niet los worden gezien van de wekenlange zorg en toewijding van jullie allemaal. Al snel was het duidelijk dat de keuze voor het hospice de juiste was geweest. Het heeft het einde van haar nog jonge leven toch nog iets moois gegeven."

Wouter


 

"Lieve allemaal,

Na jarenlange zorg van onze moeder voor onze vader viel het niet mee om de huiselijke situatie los te laten. Maar al snel bleek dat de warme sfeer van het hospice met alle liefdevolle medewerkers alle twijfels voor hen opzij zette. Een warmer bad waarin wij terecht kwamen, hadden wij ons niet kunnen wensen. Dit heeft zijn laatste levensfase vergemakkelijkt. Mede hierdoor heeft het hospice bij ons een warm plekje gekregen. Onze dank gaat naar allen uit. Ook namens onze moeder."

Liefs, Marieke, Koen, Irene