De € 1001,- club

Verzin een kleinschalige sponsoractie die je hooguit € 1001,- oplevert én het eervolle lidmaatschap van de gelijknamige club. Die vraag stelde de vrijwillige terminale zorg in 2014 haar vrijwilligers en relaties.

Wat is de gedachte erachter?

Met de hoop dat de initiatieven zich als een olievlek over Midden-Holland verspreiden. We verwachten dat we opvallen met kleine ludieke acties, zodat onze naam en ons werk bekender wordt.

Waarom € 1001,-?

We willen laten weten dat financiële steun niet groot hoeft te zijn, dat we hartstikke blij zijn met kleinere bijdragen. Vandaar het symbolische maximum van € 1001,-.

Waarom een club?

Mensen die financieel bijdragen voelen zich verbonden met onze organisatie. Die band benoemen we door er een club van te maken. Zie het als een eervol lidmaatschap van een club die heel veel betekent voor onze zorgvragers en onze vrijwilligers!

Hoe word je er lid van?

Verzin ook een actie die geld oplevert. Bak een taart, treed op als straatmuzikant of laat je sponsoren voor een sportprestatie. Doneer de opbrengst aan de Stichting Vrienden en je bent automatisch lid van de € 1001,- club.