Jerry Tijssen
lid van Lionsclub Gouda

 

Een cheque van €8000,- voor scholing van onze vrijwilligers! Dat klonk ons als muziek in de oren en dat doet het nog steeds, want we konden er in 2014 al 177 opleidingsplaatsen mee financieren en in maart 2015 volgt de tweede ronde. Gulle gevers waren de organisatoren van Muziek aan de Plas en de bijna vijfhonderd bezoekers die op 14 juni 2014 aanmeerden in de haven van Roei- & Zeilvereniging Gouda.

Muziek aan de Plas meert aan
voor scholing vrijwilligers

Onze directeur Marianne Boone ontving de cheque uit handen van Alexander Knibbeler, voorzitter van de Stichting Muziek aan de Plas tijdens een optreden van Hans Dulfer en de Tiny Little Bigband. Het evenement is een gezamenlijk initiatief van de Lionsclub Gouda – Reeuwijk en de Rotary Gouda, beide charitatieve clubs die zich inzetten voor de medemens. Lionslid Jerry Tijssen was dit jaar aanspreekpunt en logistiek coördinator:

"We vieren dit feestje niet alleen voor onszelf; het batig saldo wordt aangewend voor een goed doel. We zoeken altijd naar projecten van kleinere lokale organisaties zodat onze bijdrage van doorslaggevende betekenis is. Er worden een aantal doelen voorgedragen en dan stemmen we erover. We hebben vooraf met Marianne Boone bekeken waar behoefte aan was. Scholing is een mooi concreet project."

Bezoekers komen voor de muziek en omdat het goede doel ze aanspreekt. In de publiciteit rond het evenement was er daarom volop aandacht voor de Terminale zorg thuis en het hospice. Zo droeg Muziek aan de Plas bij aan scholing én aan onze naamsbekendheid.
 

 

 

Klik op foto's.