Stichting Vrienden

De Stichting Vrienden heeft het in 2014 'klein' gehouden. In en om het Hospice hebben we bijgedragen aan onderhoud van de villa en de tuinverlichting en zonneschermen waren aan vernieuwing toe.

Vrienden hielden het klein

Ook in activiteiten hebben we het in ‘het kleine’ gezocht. Vanaf 2014 is het namelijk heel gemakkelijk om periodieke kleine giften te doen; er komt geen notaris meer aan te pas. En de voorwaarden zijn gunstig. Wie vijf jaar achter elkaar schenkt, krijgt de helft van zijn geld terug. Als wij € 500,- ontvangen, krijgt de schenker € 250,- terug. Dit heet een 'periodieke gift'.

Uiteraard zijn we opnieuw verheugd met de vaste donaties die onze vrienden ook het afgelopen jaar hebben gegeven. Omdat we voor de financiering voor het overgrote deel afhankelijk zijn van overheidssubsidie volgen we de nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de palliatieve zorg nauwlettend. In 2014 is er geen sprake geweest van concrete bezuinigingen.

Hans van Groningen

Voorzitter Stichting Vrienden van Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland
 

 


Stichting Vrienden van Hospice Midden-Holland

De vrijwillige terminale zorg thuis en in het Hospice kan haar werk doen met behulp van overheidssubsidie en dankzij de steun van goede vrienden. Deze betrokken mensen hebben de financiële zorg op zich genomen en ondergebracht en verenigd in de Stichting Vrienden van Hospice en Vrijwillige Terminale Thuiszorg Midden-Holland.


KvK: 24338371  /  IBAN: NL 73 RABO 0362 4019 93


 

 

Hans van Groningen

voorzitter
stichting vrienden,
tevens bestuurslid

 


Zie ook pagina 'Bestuur'.


 


Meer weten over periodieke giften?

Klik en vul in!